Palace, luxe en ruimte voor uw bruiloft

Ideaal voor uw trouwfeest, familiaal evenement of een artistieke presentatie, de zaal Palace heeft een oppervlakte van 1200m2 en maakt plaats voor een groot aantal tafels, een scène voor een muziekgroep of een danspiste.

Met deze zaal, heeft u toegang tot de bar, loge, een vip ruimte, en kunt u genieten van een ruimte voor kinderen die een opppervlakte heeft van 350m2 waar de kinderen alles hebben om zich te amuseren (spingkasteel, speelautomaten, kleine auto’s,...): een recept voor geluk van de ouders en het wonder van de kinderen.

Om uw ontvangst te voltooien, bieden wij u borden, glazen,bestek,dekkingen en tafelkleden die overeenkomen met de kleuren van uw keuze, maar ook alle andere opties die u wenst om een geslaagde avond te hebben: podium voor de toespraken van de gasten, projector, bloemist om de zaal met smaak te versieren,decoratie, licht en geluid ... enz.

Wij staan tot uw beschikking om u te kunnen helpen bij het organiseren van uw receptie. Aarzel niet om ons te contacteren, en om de zaal Palace te ontdekken via onze fotogalerij